Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /www/wp-content/plugins/plugs/plugs.php on line 15 Medewerker met liefde voor het vak. – Frietstudio Medewerker met liefde voor het vak. – Frietstudio

Werken bij frietstudio, dé frietstudio van Leeuwarden.

Medewerker met liefde voor het vak.

Werken met lokale producten, nauw betrokken zijn bij een nieuw concept en – ook niet onbelangrijk – de lekkerste patat van Leeuwarden maken en verkopen: wie wil dat nou fri…, eh, niet?

Als Aardappelartiest ga je voor ongeveer tien uur per week bij Frietstudio aan de slag. Samen met een enthousiast team zorg je ervoor dat onze huisgemaakte friet bij de fijnproevers in onze mooie stad terechtkomt. Friet en Fries schelen maar één letter, en dat is bij ons te merken ook. De aardappels waar wij mee werken worden lokaal geteeld, om vervolgens in onze Frietstudio gesneden te worden tot het product dat we verkopen aan restaurants en Leeuwarders die toevallig voorbijlopen en de heerlijke lucht die uit ons pand aan de Wirdumerdijk 20 in Leeuwarden komt niet kunnen weerstaan.

Wat je daarvoor moet doen? Friet snijden, bakken, kruiden en al dit lekkers met een oprechte glimlach aan onze gasten verkopen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die de liefde voor biologische, lokaal geteelde producten met ons delen. Zie jij het Aardappelartiestenleven helemaal zitten? Nou hup, solliciteren dan.

Solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar info@frietstudio.nl

Frietstudio