Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /www/wp-content/plugins/plugs/plugs.php on line 15 Over ons – Frietstudio Over ons – Frietstudio

De lekkerste aardappelen worden lokaal geteeld. Die dompelen wij onder in de zuiverste olie zodat er een portie met de (h)eerlijkste frieten ontstaat!

Frietstudio

Hieperderpieper! De aardappel in al zijn eenvoud. Met schil, zoals hij het lekkerste is. Deze eenvoudige aardappel is het feestje dat wij iedere dag vieren.

  • Aardappelen direct van het land.
  • Vers gesneden in onze studio.
  • Met zorg ondergedompeld in de olie.
’Een eerlijk frietje, met lokale producten, dat is waar wij enthousiast van worden.’

Friet

Alleen de beste aardappelen worden geselecteerd om te mogen schitteren in onze frietstudio. De aardappelen komen gewassen bij ons binnen waarna we ze met veel zorg snijden in ons favoriete apparaat: de frietsnijder. Vervolgens wordt de vers gesneden friet voorgebakken op een lage temperatuur zodat ze binnenin gaar worden. Nadat de friet is afgekoeld, zijn ze klaar om op een hete temperatuur te
worden afgebakken. Tijdens dit afbakproces zorgen onze Aardappelartiesten ervoor dat elk frietje de aandacht krijgt die het verdient zodat elke portie een favofriet krokant kunstwerk op zich is.

Eenvoud

Niet alleen onze aardappel schittert in al zijn eenvoud, zodra je een stap binnen zet in onze frietstudio valt de eenvoud en minimalisme op. Deze stijl past binnen onze bedrijfsfilosofie. Wij houden van natuurlijke, eerlijke en bovenal heerlijke producten.

Frietstudio